Δραστηριότητες

Το νησί διαθέτει υπέροχα μέρη τόσο για θαλάσσιες όσο και για πεζοπορικές εκδρομές. Επισκεφθείτε με θαλάσσια ταξί τη γαλάζια σπηλιά, τον Αϊ Γιώργη του νησιού, το νησάκι Ρω, τον κόλπο του Ναύλακα, τις Πλάκες, τον Άγιο Στέφανο και γνωρίστε τις μοναδικές ομορφιές του. Επίσης υπάρχουν εξαιρετικές διαδρομές για να γνωρίσετε πεζοπορώντας το νησί. Επισκεφθείτε τον Αϊ Γιώργη του Βουνιού, τον Αϊ Γιάννη, το Παλαιόκαστρο, την Αυλωνιά, το Μανδράκι, το Κάστρο, το Λυκιακό Τάφο ,το Μεγάλο Νίφτη, τις Άχερες, τον Άγιο Στέφανο, τον Πουνέντη, το Ναύλακα, τη Βίγλα. Φροντίστε λοιπόν να είστε εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα παπούτσια και θα μπορούσαμε να προτείνουμε κάποιες διαδρομές που σίγουρα θα σας μαγεύσουν και θα γνωρίσετε και μια άλλη πλευρά του νησιού. 

Ο δρόμος μέχρι το αεροδρόμιο προσφέρεται επιπλέον για τρέξιμο αλλά και ποδηλασία, και έτσι δε θα στερηθείτε τα αγαπημένα σας αθλήματα την περίοδο των διακοπών σας. Αν οι ώρες σας στη θάλασσα θέλετε να συμπληρώνονται από τη χαρά και τις συγκινήσεις των θαλάσσιων αθλημάτων, τότε μπορείτε να επιδοθείτε στο ψάρεμα, τις καταδύσεις και το καγιάκ. 

Κάθε καλοκαίρι τον Αύγουστο διοργανώνονται ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησί. Εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, σύγχρονης τέχνης, λαϊκές μουσικές βραδιές, συναυλίες σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Οι εκδηλώσεις αυτές αποκτούν ιδιαίτερο χρώμα κάτω από το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι.